Ååå vilken trevlig fest!

Vi var bjudna på fest i går kväll hos våra kompisar Eva och Per. Maten var jättegod, desserten var riktigt "julig" och det fanns t o m en GI-variant för sådana som jag. Sist men inte minst så var sällskapet helt galet trevliga. Det var väldigt länge sedan jag skrattade så mycket och så länge som i går kväll. Man vill försöka komma ihåg allt tokigt som blivit sagt men tyvärr så gör man ju inte det (kan bero på mängden sagda roligheter eller mängden alkoholhaltiga drycker, eller både och...). Hur som helst så fanns det några galna ingredienser som jag vill bevara i minnet genom att nedteckna dem i min blogg;

Boden och dess bodensare (förbluffande stor andel på festen) - förklarar kanske delvis varför festen blev så trevlig...
Hundar och katter och dess ägare (förbluffande stor andel på festen)
Jägare och dess jakthistorier (stor andel på festen)
Karlar och deras fruar (5/9 st)
Kvinnor och deras män (4/9 st)
Tävlingsmänniskor med åldersnoja (5/9 st läs; män)
Skiftarbetare med alla dess påsklov (2/9 st)
Afrikanska, långhåriga och tvåögda illrar (saknades helt, mer av vissa...)

Ska nu iväg på skyltsöndagen för att se Piteås lucior visa upp sig (och Ulf ska visst se efter en lurvig present åt mig på djuraffären).

Tack för en riktigt trevlig kväll (å´ vad fint ni har fått)!
Ser fram emot att få fortsätta diskussionerna till nyår!

Kommentarer
Postat av: Eva o Per

Kul att vi fick vara med i din blogg. Tack för att ni (du och Ulf) bidrog till det trevliga gänget som gjorde kvällen så bra som den blev!! Det måste vi göra om. PS Per har städat på toan och undrar vilken Ulf som ska få skulden?! Pricksäkerheten kunde visst vara bättre (tur att jag tingade på diskningen istället). Vi hörs!

2008-11-30 @ 20:24:26
Postat av: Eva

Hmmm, som jag ser det finns det fem huvudmisstänkta; 1)han som inte kunde sitta eftersom han fysiskt inte var utrustad för detta, 2) han som tipsade de andra om tvättstället, 3) han som menade att han var för kort för tvättstället, 4) han som inte yttrade sig alls i frågan (kattlådan?), 5) han som efter kvällens slut själv skulle städa toan. Den sistnämnde borde kunna strykas på listan över misstänkta men misstanken kvarstår då han så snabbt avlägsnade bevisförinigen med Ajax som annars hade kunnat skickas för DNA-analys... Sedan får ju utredarna inte glömma den yngling som faktiskt också befann sig på brottsplatsen om än dock kortare stunder. Till detta bör läggas att det vid tillfället för brottet även fanns en katt och en hund som troligtvis också torde blivit nödiga under kvällens lopp.

2008-12-01 @ 07:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0