Hänt i Haparanda

Vi har shoppat, ätit och druckit gott, skrattat, bastat (3/4), spelat spel (synd bara att jag var SÅ överlägsen...), sovit gott, varit till Finland, shoppat igen, ätit igen... Kort sagt; Bästa tänkbara helg!

(Klicka för större bild)
       

Det ser ut som om vi mest åt på vår resa men så var inte fallet... Jag höll mig i skinnet och åt "snålt" men lika fullt gott, unnade mig t o m lite Estrella popcorn (magrare än OLW).

Kolla in de "extraordinära"  tvåmeters kristallamporna i festvåningen på stadshotellet. Kolla även in Frasses kristallkronor, tror inte att det är helt vanligt med sådana på en hamburgerrestaurang. På Frasses testade jag "Hjärtemålet" och det kan jag helt klart rekommendera; mager hamburgare, fullkornsbröd, coleslawsallad med en mager dressing och cola light... mums.

       

Bilden på IKEA är tagen från den finska synvinkeln. Köpcentret på bilderna är från "Rajalla" - På Gränsen, Torneås nya köpcentrum som är stort och modernt med både bekanta kedjor som HM, Lindex, Kappahl men också finska som Seppälä (min favorit), Tamaris och Pentik. Däremot är allt skrivet på finska, allt ska betalas i Euro och dessutom är allt väldigt dyrt, tyvärr.

Vi fick äntligen tag i stolsdynor och en ny köksmatta, det blev SÅ snyggt och prydligt. Fördelen med neutrala färger är att man sedan kan förnya med färger efter humör och årstid (gult till påsk t ex).

Filnamn: j0390058.jpg Nyckelord: fotografier, grus, klippblock ... Filstorlek: 16 kB

Vi köpte lite annat smått och gott också som en tavla, galgar, ljus, väggdekoration (vallmo i rött till Milla), porslin till Jocke. Dessutom köpte jag mig ett par WALKING-skor från Reebok. Varför har jag aldrig tänkt på det förr? Har alltid köpt RUNNING-skor... jag som aldrig springer nu för tiden (annat än vid shopping). 

 Per förresten, var tog de fina bruna kulorna vägen som du skulle köpa på IKEA? Rymdes de inte i bilen, eller? Vad skulle de nu egentligen användas till?  

Tack kära vänner för en trevlig helg!
Nästa gång kallar vi på er (Umeå?) och då får ni åka V50 (hoppas att den rymmer lika mycket packning).

 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Ni verkar ha haft det riktigt bra! Och det blev jättefint med nya mattan och stolsitsarna (vi har likadana...)!

2009-04-05 @ 19:47:03
URL: http://husbyggarens.webbsida.com
Postat av: Eva själv

Man tackar...!

Ha det!

2009-04-06 @ 07:14:59
Postat av: Anonym

Det blev fint i ert kök! Håller med om att det är bättre att sätt färg på något brevid istället som är lättare/billigare att variera. Tavlorna i rummet hos oss blev jättebra. Tack för assistansen! Kulorna hade nog inte rymts i bilen och användningsområdet var ju lite difust. Det kändes ganska maxat med lastning ändå! Ser fram emot nästa shoppingresa (fast det kändes skönt att lägga sig en stund i relaxfåtöljen när vi kom hem). Tack igen för en trevlig och avkopplande helg!

Eva

2009-04-06 @ 12:13:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0