Janne P



Du säger det stora delar av det svenska folket tänker och dessutom står du för det. Du är högt uppsatt på många poster men det märker man inte, när man träffar dig är du alltid samma, gamla Janne med glimten i ögat och skrattet nära till hands (trots att du har så förbaskat ont i foten).

När det gäller fallet Vanja L-W så menar du att hon blivit så van att handskas med gigantiska summor så att hon tappat proportionerna helt och glömmer bort fotfolket och gräsrötterna som kämpar för sina arbeten i en allt sämre ekonomi. Du menar vidare att om man sitter som LO:s ordförande och har glömt hur det är att vara "vanlig" arbetare, tappat omdömet och det svenska folkets förtroende och drar ner hela arbetarrörelsen i fördärvet, då bör man avgå;

www.attila.tecknare.se/?p=56






















http://www.folkbladet.nu/


Expressen 2009-04-07

Hon lämnade AMF, men det var inte nog:
Nu kräver flera inom LO att Wanja Lundby-Wedin ska avgå från sin post som ordförande.


- Det är dags att packa sin väska och gå ut bakvägen ur LO-borgen och skämmas, säger Jan Palmqvist, vice ordförande för LO-distriktet i Norrbotten...


... Han säger sig dock ha stöd för sina åsikter bland LO-medlemmar han mött i sitt eget distrikt, och även inom sitt eget fackförbund, Seko.
- Det finns inte en människa från Barsebäck till Kiruna som stödjer henne.



Du är tuffare än de flesta!
Men så är du också LO:s vice ordförande i Norrbotten, SEKO Vattenfalls ordförande mm...
Mormor och morfar skulle ha varit stolta över dig!
Puss på dig och din familj, morbror Janne!

Kommentarer
Postat av: mor

Det skulle vara fler rakryggade människor som janne då skulle VÄRLDEN se annorlunda ut , som du säger moe och far skulle vara stolta över honom. Tänk att gå på kryckor och resa som han gör, det kan jag säga, att inte klarar många av det, han gör det bra och gode bra. puss mor.

2009-04-08 @ 08:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0