Staaark chili

Filnamn: j0430474.jpg Nyckelord: chili, chilipeppar, föremål ... Filstorlek: 173 kBFilnamn: j0283035.gif Nyckelord: affärer, arkitektur, butiker ... Filstorlek: 16 kB
 Vi har invigt helgen med att premiäräta på "Chili" på rådhustorget (känns lite genant att köpa Ängelns sallad var och vareviga helg). "Chili" visade sig vara en liten, mysig restaurang med utlandskänsla, Filnamn: j0236238.gif Nyckelord: affärer, banker, besparingar ... Filstorlek: 5 kBbarstolar och höga bord, limegröna inredningsdetaljer och fantastiskt god mat. Vi åt den rekommenaderade mixtallriken med jasminris, thaitoast med sesamfrön, vårrullar, inbakade och friterade tigerräkor med sötsur sås, chili (superstark) och cashewnötter... mmm. Magert? Knappast! Men nog satte det igång förbränningen på ettFilnamn: j0283747.gif Nyckelord: dokument, kontor, kvinnor ... Filstorlek: 8 kB klart positivt sätt.
                           Filnamn: j0379423.wmf Nyckelord: hästar, hästen framför kärran, kärror ... Filstorlek: 5 kB
I helgen blir det deklaration för hela slanten (hoppas det blir någon slant tillbaka...). Blir ovanligt att deklarera med penna (sudd) och en massa bilagor i stället för direkt "online" men det är ett måste vid försäljning av fastighet. 

 Förutom det ska det väl bli tid över till både cykelturer och promenader i vårsolen, utom under V75 förstås... som i helgen går av stapeln i Umeå. Var riktigt knepigt med okända (nya) kusar och kuskar.
  

Ha en riktigt trevlig helg!
Å´ har du någon att pussa på så tycker jag att du ska göra det!



Puss, puss på er alla!

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Tack detsamma!

2009-04-24 @ 22:51:49
URL: http://husbyggarens.webbsida.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0