Helg i Rönnberget

Vi har haft en jättemysig helg i Rönnberget! Fredagkväll kom några av våra kompisar, mamma och pappa, svärfar och broder med familj för att "titta in i stugan". Vi började med mammas fantastiskt goda efterrätt och kaffe och sedan var det ingen som orkade grillad korv och mackor. Men mysigt var det...


Klicka för större bilder...




Lördagkväll var vi bjudna till Leif och Åsa (de förra ägarna). Vi satt ute vid älven till in på småtimmarna vid elden och följde solen på dess nedgång. Det var fantastiskt vackert! När vi skulle gå hem var det becksvart ute och jag var livrädd för att stöta på en björn på de hundratalet metrar som vi hade hem till vår stuga. Det lär, enligt Leif, finnas en björn som korsar tomterna en bit från vår för att gå ner till älven och bada med jämna mellanrum...

- BJÖRNFROSSA!


På söndagmorgon (kl. 9.50!) vaknade vi av att solen lyste och jag kikade ut genom husvagnsfönstret för att känna pirret i magen av att se älven och VÅR LILLA STUGA!! Lycka! Längtar redan till våren då vi får börja måla, såga ner tallar och röja upp på grönområdet bredvid vår tomt.


- Det har vart en ljuvlig helg, men till veckan blire örrt...


//Ha det!

 


Kommentarer
Postat av: Lars och Anita

Härligt med nya grannar!!!!!

Vips steg taxeringsvärdet på vår stuga med rätt så mycket:-)

Vi ska försöka att bo i Rönnberget några helger i höst så då träffas vi...

(Sen sitter jag i valberedningen för vägföreningen så jag ska se till att ni får någon lämplig uppgift.)

Ha det gott och välkomna!

2009-08-31 @ 15:08:58
Postat av: Anonym

Trevligt att få träffas och se erat nya paradis! Där kommer ni att njuta mycket tror vi, bland allehanda skogsnallar och vad var det nu den hette...fågeln(eller var det en råtta)?

Kram Åsa och Peder!

2009-08-31 @ 19:06:19
Postat av: Anonym

Hej Lars och Anita! Tack för välkomnandet! Är jätteglad att det blev stuga just i Rönnberget där det verkar finnas så många trevliga människor. Hoppas verkligen att vi kan träffas i höst någon gång. Det där med vägföreningen kan vi ju diskutera... Ha det som bäst till vi träffs!

2009-08-31 @ 22:10:41
Postat av: Eva själv

Kul att ni tittade förbi P&Å! Skogsnallar och pungskvättor (?) till trots så tror jag också att vi kommer att trivas och ni är SÅ välkomna fler gånger till Rönnberget.

Ha det som bäst!

2009-08-31 @ 22:13:49
Postat av: Anonym

Hej underbara Eva!

Jag läser tyvärr inte din blogg för jämnan direkt (dvs väldigt sporadiskt) så därför fattar jag först nu att ni har blivit stugägare! Hur kul som helst. Superfint läge och mysiga små stugor. Grattis till er alla i familjen och kanske särskilt till Ulf som, vad jag förstod, kan behöva ett miljöombyte från Korpen. Vad kan vara mer stärkande än backen ner (och upp) till älven några varv och dessutom samtidigt fågelsång och frisk luft...

Kramar från Kerstin

2009-09-01 @ 21:25:14
Postat av: Stugägarn

Kul att du läser min blogg! Visst är det en mysig stuga! Du får ta din familj och komma och hälsa på någon gång... Uffe är också glad. Som sagt han behöver miljöombyte, men Korpen kommer han aldrig att överge.

Ha det!

(Psst! Kommer någon tisdageftermiddag till Backgårds tillsammans med Anna-Lena...)

2009-09-02 @ 06:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0