Vännäs med vänner

I helgen har vi varit i det lilla samhääöllet Vännäs (3 mil väster om Umeå) tillsammans med goda vänner och ett fantastiskt fint väder. Vi har som vanligt ätit och druckit gott, surrat, skrattat och spelat triangelspelet (Per L vann). Vi har dessutom besökt Nolia tillsammans med tusentals andra norr- och västerbottningar under lördagen.


Klicka för större bilder! 
    
Ibland behövde man fläkta sig både här och där i värmen...
För inte har du väl tänkt pinka på en Kabe Ulf?


Det blev några smärre inköp i de 30-gradiga hallarna och montrarna men inga av de dyrare slaget; murikkaväska (skydd för murikkan), grillpinnar, T-shirts (till Arne), FIX Universalmedel (oumbärligt så det förslår), dammvippa (riktigt läcker), ostar, skaldjursröror, gelekulor (för dekoration, inte för munnen) och säkert någon liten grej till... Helgen avslutades med sol och bad (för åtminstone några av oss) i campingens pooler (gratis inträde för campinggäster +++)... Men Eva Li och Uffe var bäst som åkte rutschkanan flera vändor! Härligt!






Tack för i helgen som som vanligt blev jättesupertrevlig! Tror till och med att en och annan skulle kunna tänka sig införskaffa en nätt liten husbil så småningom (trots att de är "nybörjare" i livsstilen)...


Man ska ha husvagn...
Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0