IKEA t.o.r

Idag har familjen varit på IKEA i Haparanda och på nya shoppingcentret "På gränsen" i Torneå. Jag hade planerat köpa matta, matchande stoldynor, vitrinskåp mm. men jag fick nu uppleva att bilden inte alltid överensstämmer med verkligheten... Det värsta var nog stoldynorna i kohud... de var groteska och barbariskt fula... ni skulle ha sett Uffes min... Så det blev inga större inköp den här gången, men det var ändå jättekul.


Jocke däremot var rätt nöjd med dagens inköp, även om det inte fanns någon soffa som kändes OK. Han får kolla upp butikerna MIO, EM mm som faktiskt finns på närmare håll.
       
Resan till Haparanda gick fruktansvärt fort (Jocke satt fram med Uffe) och vi hade många livliga och intressanta diskussioner, bl a om försvarets vara eller icke vara. Resan hem däremot gick inte alls lika fort (Jocke satt bak med Milla)... Alla var hungriga men i Kalix fanns det inte mycket annat än Frasses stekos- och flottyrfyllda lilla hak (där 7 av 8 platser var upptagna). Ulf tryckte in "cruisen" med destination "Ängeln" i Piteå. Under den mörka resan kom det ett underkylt regn som isade fast på Volvons framruta och framrutans fläkt brölade till "barnens" ret i baksätet (som i gamla goda dagar) och sportsändningar på radions kanal 4... 20 mil kändes som 35...
             
Klicka för större bild! 
Tack för lånet av bilderna;  www.IKEA.se



   Hört från baksätet under "regnperioden";

- Vet du vilken som är den blötaste fågeln?
- Nääe!
- Nederbörden!


Tack familjen för en härlig dag som påminde om gamla goda tider..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0