Trettondagsafton

Idag är jag trött... med all rätt... igår firade vi en superhärlig trettondagsafton!

Pelle & Anki, Tomas & Monica och Eva & Per kom till oss på en fördrink innan vi begav oss till Golden Dragon där andra kompisar och bekanta väntade. Det blev efter en del vånda (och tips från Eva Li) inbakad oxilé och gratäng (trots att Eva No numera är en sund människa)... och det var supergott. Skratten var många (höga) och långa när det, bland så mycket annat, diskuterades min blogg (trodde inte att den var så intressant) och fotona på den, gamla grannar med högljudda, nattliga äventyr, 50-års presenter i form tatueringar föreställande glasstrutar, ketchupflaskor, Bullens varmkorv och förstås "The Gunners" (Arsenal) placerade på strategiska platser.

Vid 22.30-tiden begav vi oss ut mot Pite Havsbad och där var det "knöktjockt" med partyglatt folk i vår ålder (men även förvånansvärt mycket yngre). Träffade många bekanta bland annat Gunnar och Birgitta, Peder & Åsa som kom tillsammans med Ingrid och Gunnar, dessutom träffade jag en hel del föräldrar till mina elever.

Tyvärr så tappar man ju varandra lätt när man inte har något bord att samlas kring men vi befann oss mest i casinot för att se Storstryk spela skjortan av folk... de är otroligt duktiga och får allt folk med sig i sina covers (jag har nästan ingen röst). Varför ska de sluta? Hoppas våra teorier, om att de bara ska fortsätta som grupp men med ett nytt namn, stämmer... Nalta rythm and boys  spelade i puben och Expanders  spelade (rock?) på stora scenen.

 
 
Storstryk - Georgy Porgy


Hemfärd blev det kring 02.00...

Jättelyckad kväll och en rolig avslutning på jullovet... nu väntar en dag av vila och sedan är man igång med skoljobbet igen. Jobbigt? Inte alls, jag längtar (men l i t e  jobbigt blir det att stiga upp klockan 6 på morgonen...).


Njut av dagen idag!


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Låter som en riktigt trevlig fest! Vi var också på galej, men bara ehmma hos bekanta. Vi fick fläskfilé ugnsbakad i stekpåse - underbart mört och smakrikt! Till det en härlig rödvinssås och klyftpotatis. Receptet ska genast läggas upp på min kokbokssida!

Vi ses - lycka till med uppstigandet imorgon! Jag gruvar mig mest för insomnandet... kan bli svårt nu när man vänt på dygnet!

2009-01-06 @ 18:19:40
URL: http://fotofinnaren.se
Postat av: Eva själv

Du har rätt... snart ska man försöka somna in... hur ska det gå till? Vi pratade faktiskt om att använda stekpåse till kött. Har gjort det förr men har glömt bort det någonstans på vägen. Bra idé. Måste titta in på din kokbokssida. Visst hade du soppor också? Annars kan du få några av mig.

Kramar!

2009-01-06 @ 19:40:55
Postat av: kerstin(mor)

Jag ska inte störa dej , tror du behöver sov ut. Vila nu , är glad att ni har roligt, och fina kompisar, det lever man länge på puss, mor

2009-01-07 @ 10:26:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0