Årets pitebo

Tävlingsledningen får härmed meddela att tävlingen är att betrakta som avslutad och inga fler inskickade förslag mottages.

Under de år som tävlingen hållits har en mängd olika nomineringar föreslagits, men detta år har något remarkabelt och oförutsett inträffat då det av totalt 17 622 inskickade förslag endast finns fyra namngivna kandidater.

De nominerade till posten är;

Kalle Anka, ogiltig röst p g a icke-fysisk person.
Carl-Gösta Permobil, för räddningsinsats av räv i fälla (2 röster), ogiltigt nedtecknade på glasspapper  och servett.
Astrid Väderspänning, för insamling till Kandalaksjas vänner (3 röster), önskar dock slippa kandidera efter misstanke om förskingring.
Pia Andersson, för sina insatser som skyddsombud på Strömbackaskolan (17 616 röster).

Valberedningen har på grund av rådande omständigheter den 15 januari 2009 enhälligt beslutat att utse Pia Andersson till årets Pitebo med motiveringen;

"Pia Andersson har som skyddsombud visat ett stort engagemang i frågan om Strömbackas hantering av skolans miljö, som misstänks ha lett till både ohälsa och för tidig död hos ett stort antal anställda och elever. Hon har vidare visat ett stort mod genom att lyfta den från skolledningen tidigare mörklagda frågan och har dessutom visat mått på stort civilkurage som vågat stå upp för sina åsikter mot högre ämbetsmän och politiker. Lovorden bland kommunens befolkning är..."

RRRRRrrrriiiiinnnnnng!!!!!
- Vaaaa! Är klockan redan 5.50. Känns som jag nyss somnade. 
Vilken realistisk dröm jag hade....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Synd att det var en dröm, annars var det ju en klockren fullträff. Det är bra att det finns folk som vill/törs stå upp för andra. Här verkar det vara en hund (eller något annat) begraven. Vi ses!

Eva Li

2009-01-16 @ 14:29:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0