Midsommar i Piteå

Tack för i helgen kära vänner!

Det största tacket går till Eva och Per som stod för den goda maten och det varma förtältet på midsommaraftonen som firades i Södra hamnen/Västra kajen i Piteå.



 

Har ni aldrig besökt den cenrala campingen förr så gör det... Campingen är mycket välskött med mycket trevliga värdar (Tomas Lindbäck och hans fru Annica). All inredning påminner om båtliv i alla dess former, det t o m luktar tjära i reception och fik. Ett stranddäck är byggt vid båthusen och fik, reception och servicehus har glasskjutdörrar ut mot vattnet och staden och Piteå ser mycket vackert ut från vattnet. Många av husvagnsplatserna ligger dessutom precis vid kanten av vattnet där mängder av båtar, kanoter och vattenskotrar passerar.





- "Ååå en sån otroligt gööörvacker stad ni har", sa en husbilsgranne på bred göteborgska i morse när vi skulle checka ut... Som om inte Göteborg är en vacker hamnstad?

Nu ska vagnen städas ur och omprovianteras för vidare färd mot höga kusten, Sollefteå, Östersund, Åre, Storlien och förhoppningsvis in i vårt västra grannland Norge.

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0