Inflyttningsfest

Filnamn: j0283849.gif Nyckelord: fönster, himlakroppar, män ... Filstorlek: 4 kB Filnamn: j0401728.jpg Nyckelord: affärer, affärsmän, byggnader ... Filstorlek: 533 kBJocke hade inflyttningsfest för släkten i går kväll i sin nya lägenhet. Vi var 16 stycken i åldrarna 5-87 och vi  hade  jättetrevligt. Jocke bjöd på tacos/tortillas i områdets kvarterslokal i husets vindsvåning. Vi hade utsikt över hela staden och släckte ner kl. 20.30 och tittade ut över vår fina stad med endast stearinljus i lokalen. Det väntade skådespelet med alla lampor som skulle släckas ner uteblev helt... Vi undrade ett tag om vi tagit miste på dag eller tid men icke. Tydligen så bryr sig piteborna inte särskilt mycket om manifestationer av sådana slag... för inte kan det ha undgått någon att Piteå Kommun var en av ca 4000 städer, från ett 80-tal länder som anmält sig till Earth Hour 2009. Enligt nyheterna skulle ca 500 000 hushåll ha släckt ner under kvällen (av dessa kanske 14 hushåll i Piteå då kanske?).

(Klicka för att se större bilder...)

         

Hur som helst så gjorde vi rätt för oss och drack kaffe och öppnade presenter i mysig värmeljusbelysning. Nästa större släktträff blir nog i maj... då någon fyller 50 år.


Filnamn: HM00415_.wmf Nyckelord: anatomi, fotavtryck, fötter ... Filstorlek: 5 kBJag har ont (som satan) i vänster häl. Har haft det i några veckor men är som ondast nu. Det är som himlat värst när jag har suttit still ett tag... är som att gå med ett häftstift inborrat under hälen. Filnamn: j0434475.wmf Nyckelord: blommig, blommor, engelska ... Filstorlek: 36 kBHeter det kanske "hälsporre"? Blir nog till att skippa promenader ett tag, får cykla i stället.  

Tack för en trevlig fest Jocke! Det gjorde du himla bra! Dessutom har du fått det så jättemysigt!
Nu ska det stickas...

Ha en bra söndag!   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0