Länge leve lärarna!




 - Inspirerande, allierande, exalterande, engagerande, förenande, entusiasmerande... 




Efter en sådan här dag tillsammans med kolleger från fältet känns det både kroppsligt transpirerande och psykologiskt lobotomerande på ett högst positivt sätt. Jag är så stolt över att få tillhöra den arbetsgrupp som aldrig ger upp, som har ansvar över framtidens vuxnas utbildning, som hela tiden blir ålagd att utföra mer och mer på mindre och mindre tid och med allt mindre resurser till sitt förfogande, som är flexibla, intuitiva, psykologiska och lyhörda... lärarkåren! Trots det ansvar vi har, trots långa arbetsdagar och arbetsveckor, trots ökad arbetsbelastning och ökat ansvar så tappar vi rejält lönemässigt mot våra europeiska kolleger.



Allt detta märks då inte det minsta när lärare träffas för att dela med sig av sina idéer och tankar. Det sprudlar, det det fnissas, det bubblar, det pratas, det delas med sig, det pushas... ÅÅåå vilken härlig grupp av människor vår tappra lärarkår består av... och jag är en av dem... och det är jag banne mig stolt över!



Tack för en härlig ASL-dag på CMiT!
Fler sådana tack!



Länge leve lärarna!
Utan lärare stannar Sverige!

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Tack själv! Det ska bli jättespännnade att få in alla diskussionsprotokoll och jobbidéer! När man tog en titt på era utställningsbord så såg man hur oändligt mycket som har hunnit hända inom den här ASL-gruppen på lite drygt ett halvår. Ni är fenomenala!

2009-03-18 @ 18:03:02
URL: http://husbyggarens.webbsida.com
Postat av: Eva själv

Du har så rätt! Massor har blivit gjort och mer ska det bli! Härligt och kul!



Kom ihåg att du också är fenomenal... utan din guidning, ditt stöd och ditt engagemang hade inget hänt!



Kram kära projektledare!

2009-03-18 @ 18:12:30
Postat av: Sandra L

Jag håller med dej Eva, LÄNGE LEVE LÄRARNA =)

Du ska vara stolt över att vara lärare, och en väldigt inspirerande sådan!! Hoppas allt är bra! kram/ Sandra Löfqvist (student)

2009-03-22 @ 20:25:26
URL: http://sandralofqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0