Fest, ljuvliga fest!

Vi har haft årtusendets trevligaste, roligaste och mest lyckade fest för Uffe i helgen. Våra allra bästa vänner och våra närmaste och käraste släktingar fanns på plats i Sikfors för att tillsammans fira den finaste, goaste och snällaste 50-åringen i världen; UFFE!


Visst har det varit några arbetsamma veckor av planerande, köpande, bakande mm men det har varit superkul och det har varit värt varenda sekund. Ingen har dessutom försagt sig och Uffe fick leva i ovisshet ända fram till fredag eftermiddag då Eva och Per hämtade oss med husvagnen och "guidade" oss fram till slutdestinationen Sikfors camping. Dessa två kompisar har varit ovärderliga under helgen... de har bjudit på kaffe och fika, de har bjudit på mat, de har burit (trots att de inte alls ska göra sådant med sin värk...), de har skalat, diskat, torkat, plockat... NI ÄR BÄST KÄRA VÄNNER! Tack!

   


På lördagen, som f ö bjöd på strålande sol och över 20+ grader, dök folk upp med jämna mellanrum. En del tog in på hotellet, en del hade husvagn eller husbil medan andra valde att bo i stuga eller ordna skjuts hem under den sena timmen. Allt som allt blev vi runt 30 glada fans som firade den alerta och ungdomlige gubben under lördagen.

    


Kvällen gick i ett norrbottniskt tema med välkomstdrink med lingondricka, tunnbrödsrulle, purjosallad (tack snälla mamma), nubbesallad, gravad lax (tack farfar Arne), västerbottenost och runt hårdbröd till förrätt, potatisknyten och suovas som stektes ute på murikkor (tack Kicki för "turbostekningen"), sallad och bröd till varmrätt och mandel- och marängtårta med blåbär och hallon.

 
  


Vi har sjungit (A-laget mot B-laget i en hel del stämmor), haft frågesport (vem känner Ulf bäst?), sett bildspel (TUSEN TACK Peder, helt suveränt!), kastat lasso, blåst i blåsrör (gammal är äldst Peter och Simon, visst vet ni det?), lyssnat på 70- och 80-tals musik (tack Milla), bildat ord i grupper (Eva är årets lagledare alla kategorier), lyssnat på en känslosam och fin dikt som blev färdigskriven på dass (tack älskade pappsen), eldat, grillat (COOP:s korv förstås). Mitt i allt det underbart roliga ville inte värmeljusen slockna då visade det sig att vi hade en redig brandkvinna i lokalen som snabbt och resolut kvävde elden. Som om det inte var nog med det så stegade en annan frivilligarbetare upp på en stol med en chipsskål i handen som fick agera lock runt brandvarnaren i de minuter som det tog innan röken skingrat sig... rådiga vänner man har!

  


Tack alla fantastiska människor som gjorde kvällen till en oförglömlig kväll för Ulf och mig! Och tack för alla jättefina presenter... blir mycket frilutsliv i husvagnen med fiske och bad (i "mankini") och en och annan whiskey i sommar... med ARSENAL-tröjan på.


Här sitter några av oss och pustar ut dagen efter i solskenet!


PUSS och KRAM till er alla!
Nu är jag och Uffe mycket trötta och ska gå och lägga oss.

Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack själva för den roliga festen som var full av god mat och dryck och trevliga/roliga gäster. Nu är ni verkligen värda att koppla av och må gott på eran resa. Såg båten i PT idag. Verkade helläckert! GRATTIS igen Ulf! Vi ses. Eva o Per

2009-05-19 @ 10:09:02
Postat av: Eva & Ulf

Tack snälla... jovisst ska vi mår bra på den lilla båtresan, vi lovar!

Kram från E&U

2009-05-19 @ 20:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0