Skellefteå 1 maj

Direktrapport från Skellefteå Camping;


- Väldigt många Skellefteåbor hade sökt sig till kyrkholmen för att fira vårens ankomst. Killarna på bilden är dock Pitebor som trodde sig känna en och annan besökare på majbrasan (?).


- Vi har det helt FANTASTISKT, sjukt härligt bra här i solen och värmen. Vi har ätit gott, cyklat, druckit någon öl och LOALC vin (felköpt men supergott trots "bara" 8,5 %), solat, vilat, eldat och grillat en korvsnärt... allt detta tillsammans med supertrevliga kompisar... Vad mer kan en människa önska sig? Att vårkänslorna gör sig påminda kanske? Det gör de också...


(Klicka för större bilder)

       
                            Vårpuss i vårsolen!                           

Nu (kl.17.00 1/5) ligger gubben och sover, de andra tror jag också vilar medan jag filosoferar vid min HP. Om ett tag börja förberedleserna inför middagen som i dag kommer att bestå av stekt kyckling i greencurrysås, kokt potatis, grekisk sallad, ostbröd och vitt vin. Efterrätten blir vi bjudna på, så det är en hemlighet. Senare i kväll lär det kanske bli någon form av spel, kanske YATZY.



- Kolla in kvinnans omfångsrika, chockvita underben... Men paret i övrigt var ju gulliga ihop... Träffade dem på torget strax efter 1:a maj talet, ätandes årets första lakritspuck. Vårkänslor!



Ha en fortsatt bra helg! Det ska vi...
Kram från Cabbyisterna och Polaristerna!

Kommentarer
Postat av: Linn

åh vad mysigt ni verkar ha det! :) hoppas söndagen bli lika trevlig!

2009-05-03 @ 11:38:59
URL: http://metrobloggen.se/linnmellberg
Postat av: mor

Ni verkar ha det så skönt och det är bra, men EVA vad är det där stora gula ni har på tallriken när ni äter på bild nr. 1 Hade 10 rätt på tipset och får 4 st. puss mor

2009-05-03 @ 18:13:58
Postat av: Eva själv

Jo Linn, vi hade det jättemysigt (men jag tror att Milla hade det lika mysigt själv hemma...). Hoppas att din Valborgs´ också var bra!

Kram!

2009-05-03 @ 19:07:57
Postat av: Eva själv

Hej mor! Du ska då alltid vara värst... men grattis (du ÄR duktig). Jag bidrar tyvärr bara med 33 kr till vår kassa men det är ju alltid något... Det stora gula skulle kunna vara en bautaomelett, det skulle kunna vara kalvdans, en bräss (hjärna) eller varför inte en volumiös brylé eller isterklump... men icke. Det är en gammeldags, hederlig bakpotatis som gjordes i mikron (vi har ju en mikro i vår husvagn, hihi). Den åts med en rejäl klick bregott och örtkryddor, mums.

Puss!

2009-05-03 @ 19:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0