Så länge





Frida & Ratata - Så länge vi har varann (1987)



Nu far vi till stugan i Rönnberget och ska bara njuta av hösten, livet, solen och varandra!

- Gör det samma!


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Åkte genom Rönnberget idag på väg till Älvsbyn. Det måste ju ha legat där så länge jag har levt, men jag har aldrig lagt märke till det förut!

Har ni en ovanligt snygg lampa ovanför matbordet?

2009-10-02 @ 17:46:50
Postat av: mor

Minns du min älskade vän ,när du sa ( mamma va inte ledsen du har ju mej ) det är det finaste orden jag har i mitt huvud) så tänkvärt av en 2-3 åring och jag säger idag ochså tänk att vi har varan i glädje och sorg.DDet har varit glest med umgänge i sommar men vi rår ju inte för att ni håller på med så mycket.Men vi ser framemot inflyttningskalas i dec. Tänk EVA att den gode feen står alltid bakom dörren vad som än händer. Jag älskar dej .

puss mor

2009-10-04 @ 11:05:45
Postat av: Eva själv

Gunilla, din (numera min) jättesnygga LoveDinner förtjänar ett eget inlägg på bloggen... kommer så småningom, men kanske först i december (från Storgatan). Nästa sommar när du passerar järnvägsbron som går över vägen, saktar du ner farten, svänger vänster vid Gårdtjärnsvägen och kommer in på en kopp kaffe.

Hejsvejs!

2009-10-04 @ 18:37:12
Postat av: Eva själv

Mamma, den goda feen har alltid stått bakom dörren och det gör den nu också, den kanske t o m har kommit in. Dessutom så har vi ju varandra! (Tänk att jag var klok redan som 3-åring...)

Puss på dig älsklingsmamma!

2009-10-04 @ 18:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0